Chauffeur reserveren

Chauffeur reserveren

Mijn aanvraag

Wij verzoeken u vriendelijk om uw aanvraaggegevens in te vullen. Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u ons ook bereiken op 085 1234 567

Let op

Als de rit vandaag plaatsvindt, kunt u alleen telefonisch boeken.

Directiechauffeur

Onze directiechauffeurs, allen beroepsmatige chauffeurs, hebben meerdere rijvaardigheidstrainingen doorlopen en zijn minimaal CCV-D1 gecertificeerd. Doorgaans worden onze directiechauffeurs voor een langere periode bij onze opdrachtgevers gedetacheerd. Mocht u echter tijdelijk gebruik willen maken van één van onze professionele directiechauffeurs, dan is dit uiteraard eveneens mogelijk.

PRIVE CHAUFFEUR

Een prive chauffeur hebben zorgt niet alleen voor het gemak om niet zelf te rijden, maar een Privedo chauffeur verricht ook werkzaamheden zoals het tanken, wassen of een garagebezoek voor bijvoorbeeld een servicebeurt.

Hebt u wel eens gedacht wat voor werkzaamheden u achterin de auto kunt uitvoeren terwijl uw prive chauffeur u in uw eigen voertuig naar een afspraak rijdt. Een Privedo chauffeur is een slimme stap, op deze manier kost een prive chauffeur u geen geld maar levert juist geld op.

Een Privedo chauffeur kan voor alle soorten chauffeursritten ingezet worden. Wij verzorgen prive ritten door heel Nederland, ook zijn wij actief voor de internationale ritten.

Volg de stappen op de pagina chauffeur reserveren, om een prive chauffeur, directiechauffeur of een taxi chauffeur te reserveren.