Prive chauffeur gezocht? wij kunnen u helpen

Prive chauffeur gezocht?

prive chauffeur gezocht

Prive chauffeur gezocht?  Dan bent u bij Privedo.nl op het juiste adres. Wij verzorgen dagelijks ritten voor onze opdrachtgevers. Of u nou particulier bent of een zakelijke klant, wij zullen u altijd comfortabel en veilig naar uw bestemming brengen. Onze medewerkers zijn getraind op elk soort situatie.

Privedo medewerkers ondergaan een speciale rijtraining die er voor zorgt dat uw rit comfortabel en veilig verloopt. Direct contact met de klant, duidelijke werkzaamheden en professionele diensten. Als dat is waar u voor staat, dan is de luxe klasse personenvervoer geschikt voor u.

 

 

Opdrachtgever

Bent u op zoek naar een prive of directiechauffeur? Wij van Privedo staan klaar om uw ritten te verzorgen. U of uw klant kunt gerust uw werkzaamheden uitvoeren op de achterbank terwijl een Privedo medewerker u comfortabel en veilig vervoerd naar uw bestemming. U kunt ons bereiken per mail info@privedo.nl of u kunt bellen naar 085 06 08 093. Onze klantenservice medewerkers die staan 24/7 klaar om u telefonisch te helpen. U kunt ons ook op facebook, instagram en linkedin vinden.

 

Met spoed een prive chauffeur nodig?

Er wordt bij Privedo.nl dagelijks een prive medewerker gezocht, maar dat is niet het enige. Ook beschikken wij over VIP beveiliging tijdens uw rit. Onze VIP beveiligers hebben allemaal de benodigde papieren en beschikken over jarenlange ervaring.

Privedo.nl bied verschillende soorten diensten, u kunt de diensten ook combineren. Wilt u alleen gebruik maken van een prive chauffeur of hebt u liever een combinatiepakket met de volgende optie: prive chauffeur en VIP beveiliging, alles is mogelijk bij Privedo.nl.  Neem contact op met onze klantenservice om een offerte te ontvangen.